Sweet Verbena

Jeg bliver altid glad når venner og familie bestiller eller ønsker sig noget jeg skal strikke eller hækle. Søsteren fik denne hue i julegave og ønskede sig et matchende halstørklæde/hals til sin fødselsdag.  Vi blev enige om garn og farve (samme som huen) og fandt flere gode opskrifter på garnstudio  og valget faldet på denne:

Sweet_verbena

Halsen var nem og sjov at strikke. Jeg lavede selve halsen meget længere end opskriften siger, så den kan lægges dobbelt. Halsen er strikket på pinde 4.0 (jeg strikker meget stramt og gik derfor op 1/2 pindestørrelse) og med Drops Merino Extra Fine. Jeg blev, igen, positivt overrasket over garnet, det er bare virkelig lækkert at arbejde med. Opskriften på den fine hals finder du her.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.