En perfekt sweater

er kommet af pindene. Det er faktisk et stykke tid siden, så jeg har allerede brugt den flere gange og jeg er så tilfreds! Sweateren har perfekt pasform, den er varm, let og var (rimelig) nem at strikke.

genser (1)

Opskriften er fra Permin og det er garnet også. Garnet hedder Alice og er en blanding af alpaka og polyamid. Jeg var lidt skeptisk til blandingen (mest fordi jeg ikke er vild med polyamid), men den har vist sig at være ret så god. Alpakaen gør sweateren varm og let og plyamiden gør at den holder fasongen rigtig godt. Måske er det ikke sidste gang jeg strikker en sweater i sådan en blanding.

 


2 thoughts on “En perfekt sweater

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.