Faboulus Fawn

Jeg kan ikke lige huske hvordan jeg fandt denne opskrift, men jeg er meget glad for at jeg gjorde det. Jeg elsker min nystrikkede Fawn! Se bare hvor sød den er:

20180815_093334

Fawn er strikket efter denne opskrift af Claire Garland. Hun har i øvrigt nogle helt utrolige opskrifter på strikkede dyr. De er alle sammen meget detaljerede og ligner rigtige dyr. Tag et kig på hendes Ravelry profil, det er bestemt god inspiration. Når det nu er sagt, oplevede jeg, desværre, at der var ret mange fejl i opskriften og man skal holde tungen lige i munden for at få det hele til at gå op. Hun har dog også lavet en video, der var til stor hjælp da Fawn skulle monteres.

20180815_093107

Specielt området rundt øjnene var svær at få helt rigtig, men jeg synes jeg har ramt det nogenlunde.

20180815_093545

De hvide prikker er syet på til sidst med frihånd.

20180815_093130

Strikkefakta:
Garn: Drops Alpaca, Drops Kid Silk og Drops Flora
Opskrift: Fawn by Claire Glarland
Pinde: 3.5 og 3.75


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.