Hulmønster og bobler i smuk harmoni

Jeg har aldrig været den store fan af hverken bobler eller hulmønster – men det er jeg nu. I alle fald en lille smule fan. Den lækreste pigesweater er kommet af pindene og den er allerede en favorit hos husets yngste beboer.

Alvilde var med ind til den lokale garnbutik og fik selv lov til at vælge både opskrift og garnets farve. Heldigvis valgte hun noget jeg også godt kunne lide. Sweateren er strikket i Cewec’s Tibet og opskriften er lavet af Sanne Lousdal. Jeg blev ret udfordret da jeg skulle i gang med hulmønsteret, da jeg slet ikke forstod hvordan det ville blive. Efterhånden som jeg havde strikket en del omgange og mønsteret begyndte at komme frem gav det hele mening og det var virkelig sjovt at strikke.

Her ses det vakre hulmønster og en halsåbning der er lidt stor. Efter kun én dags brug var halsen blevet meget stor og jeg syede derfor en tynd elastisktråd i halskanten. Det hjalp rigtig meget, sweateren sidder meget bedre og falder ikke ned over skulderen.

Strikkefakta:

  • Opskrift: Pigebluse med rundt bærestykke i Tibet, Sanne Lousdal
  • Garn: Cewec’s Tibet
  • Str: 8 år
  • Pinde: 3.5 til kanter, 4.0 til bol, bærestykke og ermer
  • Sværhedsgrad: svær
  • Tidsforbrug: ca 4 uger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.