Den drømmespisende snegl

kom af hæklenålen for et par måneder siden og har sidenhen stået trofast på mikroens værelse og spist hendes onde drømmer. De gode drømmer rører han heldgvis ikke. På den måde er han meget sød 🙂

SAMSUNG CSC

Jeg ønskede at lave en dørstopper til mikroens værelse, da døren nemt lukker i, hvis døre og vinduer er åbne. Jeg syntes ikke rigtigt jeg kunne finde en opskrift, som var lige som jeg gerne ville have den.

Men så fandt jeg nogle sjov hæklede monstre på bloggen Lux Kreativ og tænkte, at hvis jeg hæklede en af dem med tykkere garn og tykkere nål, kunne den godt nå en størrelse der passede til dørstopper. Så jeg brugte Drops Paris og hæklenål nr. 4.0 (eller 4.5, eller 5.0, jeg kan ikke helt huske det og har glemt at skrive det ned) og fulgte ellers opskriften og det passede bare perfekt.

Dørstoppersneglen/monstret er fyldt med fyldevat og i bunden er der en nylonstrømpe fyldt med ris. Det giver den god tyngde og den står (overraskende) stabilt.

Hæklefakta:

  • Hæklenål: nr. 4.0-5.0
  • Garn: Drops Paris, farve nr. 48
  • Opskrift: LUX Zoom

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.