Konfetti sweater

Vi har kørt langt i bil i sommerferien. Med familie som skulle besøges både i Norge og Jylland, kom vi vidt omkring og tilbragte mange, mange timer i bilen. Timer jeg heldigvis kunne udnytte effektiv med garn og strikkepinde. Bilstrik kræver (i alle fald for mig) at projektet er ret simpelt og nemt at gå til. Og det må jeg sige, at denne lækre sweater i aller højeste grad er.

Med pinde nr. 7.0 og tykt garn gik det (overraskende) hurtigt at få strikket sweateren. Opskriften er simpel og med helt klassisk raglan. Jeg valgte at strikke sweateren i str. 8 år (til 5-åringen) for at slippe for at lave strikkeprøve. Jeg ved jeg strikker ret stramt så i mit hovedet gav det mening at bruge den anbefalede pindestærrelse og så bare gå en størrelse op. Og det viste sig at være en meget fin løsning. Både 5-åringen og jeg elsker sweateren og glæder os til koldere dage, så den kan tages i brug 🙂

Strikkefakta:

  • Opskrift: Konfetti sweater/OhLand for Sandnes Garn
  • Garn: Konfetti (100 % merinould)
  • Pinde: nr. 6.0 til vrangbord og pinde nr 7.0

2 thoughts on “Konfetti sweater

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.