Årets vildeste projekt

For et langt stykke tid siden sendte min mands lillesøster en besked, hvor hun spurgte om jeg ville strikke Schrunciesweater i regnbuefarver til hende. Det ville jeg selvfølgelig gerne og resultatet blev ret perfekt!

Sweateren ligner slet ikke noget jeg før har strikket; vilde farver og en krave i toppen! Men mens jeg strikkede den blev jeg mere og mere glad for den. Sweateren strikkes ovenfra og ned, med dobbel tråd og pinde 9.0 – altså et hurtigt projekt.

Strikkefakta:


2 thoughts on “Årets vildeste projekt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.