Scrunchiefest

I sommerferien var vi på besøg hos min søster og hun manglede en elastik til håret. Jeg havde en ekstra med og det var en hjemmestrikket en af slagsen. Senere fortalte søsteren, at hun var helt vild med den hjemmestrikkede elastik og jeg gik derfor straks i gang med at strikke flere. Det endte med en lille bunke elastikker, nogle af dem bliver sendt af sted til søsteren i Norge og nogle beholder jeg selv.

Scrunchiene er virkelig nemme at strikke. Jeg har taget udgangspunkt i denne opskrift fra Drops Design og brugt restegarn, primært Sisu fra Sandnesgarn. Scrunchiene strikkes rundt på en lille rundpind og hækles sammen til sidst med fastmasker. Størrelsen ændres ved enten at lægge færre masker op (lille blå i midten af billedet) eller ved at strikke kortere (blå med lysgrøn kant).

Strikkefakta:

  • Opskrift: Bun for Fun, Drops Design.
  • Garn: Sisu (men alt der passer til pinde 3.0/3.5 kan bruges)
  • Pinde: 3.0
  • Tilbehør: elastik

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.