Kjole-fest

Jeg gik amok med symaskinen og på kort tid var der produceret 4 kjoler. 3 små og 1 stor (den helt rigtige fordeling i følge 6-åringen). Alle de tre små kjoler er syet i str 110 og jeg har sat elastisk i halskanten, da jeg ellers synes den bliver for stor. Jeg har varieret en lille smule i ærmernes og flæsernes længde, ellers er de syet ret meget efter ATTERs børneoverdels-mønster.

Mickey Mouse kjole med korte ærmer og kort flæse. Sengetøj købt i den lokale Røde Kors til 20 kr.

Dino-kjole med lange ermer og lang flæse. Dette er både 6-åringens og mandens favorit 🙂 Sengetøj købt i Røde Kors Hørsholm (som vidst nok er kåret til Danmarks bedste genbrugsbutik).

Kjole med korte ermer og halvlang flæse. Sengetøjet er også købt i Røde Kors Hørsholm til en billig penge.

Der er også blevet til en enkelt kjole til mig selv. Til denne har jeg brugt ATTER overdelsmønster og den er syet i str. 36. Jeg har klippet ud efter mønsteret og ikke lavet de store ændringer. Jeg elsker kjolen og den er allerede blevet brugt mange gange.

Der er allerede købt flere sengetøj ind og jeg går snart i gang med flere voksen-kjoler.


2 thoughts on “Kjole-fest

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.