Nytårskjolen 2021

Nytår blev fejret stille og roligt i år (som det egentlig gør hvert år). Men derfor kan man jo alligevel benytte anledingen til at sy en ny kjole! Det gik lyn hurtigt med at få nytårskjolen syet sammen, jeg gik i gang om aftenen dagen før nytårsaften og den sidste søm blev syet om formiddagen nytårsaften. Det går altså væsentlig hurtigere nu end med de første kjoler jeg syede.

Denne type kjole har jeg efterhånden syet ret mange af. Jeg har igen taget udgangspunkt i overdelsmønstret er fra ATTER – wearyourlinen og syet en flæse på i bunden. Jeg elsker mønsteret, men har dog været lidt udfordret af at kjolerne bliver meget vide og lidt “firkantede” i formen. Derfor har jeg nu invisteret i ATTERs indsnit til overdelsmønsteret, som jeg dog ikke fik brugt på nytårskjolen, men helt sikkert vil give et skud til den næste kjole.

Syfakta:

  • Opskrift: ATTERs overdelsmønster til voksne
  • Stof: Brugt sengetøj fra den lokale genbrug
  • Tidsforbrug: en aften + nogle timer nytårsaften
  • Sværhedsgrad: nem

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.