2 dynebetræk = 1 kjole + 1 nederdel

Symaskinen har ikke stået meget stille det sidste stykke tid. Det er der blandt andet kommet denne kjole og denne nederdel ud af.

Kjolen er syet ud fra ATTERs overdelsmønster dog med en del justeringer. Overdelen er klippet mindre og syet ind hele vejen fra ermerne og ned langs siderne. Jeg var stadig ikke helt tilfreds med formen, så jeg endte med (efter en masse besvær og frustrationer) at sætte en elastik i livet. Det gjorde kjolen meget mere passende til min krop og jeg er mere end tilfreds med slut-resultatet. Kjolen er sat sammen af 2 dynebetræk; et helt enkelt hvidt til overdelen og et lidt mere festligt stribede udgør nederdelen. Begge sengetøj er købt i genbrugsbutikker.

Noget af det stribede sengetøj blev også forvandlet til denne nederdel. Vejledning til nederdelen (som er virkelig nem at sy) fandt jeg på Thea Rytters Instagram profil, theavaskavulla. Thea har iøvrigt ret mange gode vejledninger, specielt til sy-nybegyndere og er absolut værd at følge.

Jeg er ret vild med hvad der kan komme ud af et par gamle sengetøj fra Genbrugen. Udover denne kjole og nederdel tænker jeg der vil være nok stof til en kjole eller to til Alvilde, min skønne og fantastiske datter (som sidder og følger med i hvad jeg skriver her….).

Både kjolen og nederdelen er allerede brugt ret meget og er pakket med i ferie-kufferten.


One thought on “2 dynebetræk = 1 kjole + 1 nederdel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.