Reste-vest

Efter en gennemgang af garnlageret fandt jeg ud af, at jeg havde en del Sisu rester. Lige præcis nok til en vest i str. 2 år (i alle fald efter en lille tur forbi garnbutikken).

Vesten er strikket efter opskriften Viggo slipover fra Drops Design, men med hønsestrik-mønster i stedet for striber. Det var virkelig sjovt at strikke flerfarvet mønster igen, det er ved at være lang tid siden. Nogle af mønsterkombinationerne fandt jeg selv på og nogle fandt jeg inspiration til på nettet.

Det var en bøvlet omgang med vestens øverste del, der bød på mange indtagninger og mønsterstrik på fra begge sider. Jeg forsøgte at tilpasse mønstret så det primært var fra retsiden jeg skulle strikke med to farver, hvilke lykkedes ret godt, men til gengæld medførte rigtig mange ender som skulle hæftes.

Jeg endte med at blive ret så glad for den lille vest og glæder mig til at give den til min søde niece. Jeg har også fået mod på mere hønsestrik, men tænker at det næste projekt ikke skal være en vest.

Strikkefakta:

  • Opskrift: Viggo slipover, Drops Design
  • Garn: Sisu, Sandnes Garn
  • Pinde: 2.5 til ribkanterne, 3.0 til resten
  • Sværhedsgrad: svær
  • Tidsforbrug: ca 3 uger (2 uger til at strikke og 1 uge til at hæfte ender 🙂 )


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.