Joggingsæt

I julen 2021 syede jeg et lækkert joggingsæt ud af et rødt jule-sengetøj. Jeg havde det på hver dag hele juleferien og var veldig tilfreds med hvor behageligt det var at have på. Jeg har derfor syet et nyt sæt til den kommende skiferie. Jeg glæder mig allerede til at hoppe i sættet efter en lang dag på pisterne.

Joggingsættet er syet efter mønsteret til Joggedress i bogen Sy med Ingrid og Ingrid. Sweateren har jeg syet et par stykker af tidligere og bukserne har jeg også syet før. Det ene par bukser blev doneret til min søster i juleferien, da jeg efterhånden opdagede, at jeg syntes de var en lille smule for korte til mig.

Så med en del træning fra de tidligere projekter gik det relativt nemt og ligetil med at få syet dette sæt sammen. Igen blev jeg dog udfordret af længden på buskerne og endte med at klippe dem for korte!!! Det blev fikset med en påsyet kant i bunden som forlængede bukserne med et par cm.

Sengetøjet jeg har brugt til joggingsættet er det samme som jeg også brugte til nytårskjolen. Jeg synes det er helt vildt, at man kan sy en kjole og et joggingsæt ud af et sengetøj til ca 20 kr. Det giver helt sikkert blod på tanden til at gennemføre tøj-købestop i 2022.

Syfakta:

  • Opskrift: Joggedress mønster fra bogen Sy med Ingrid og Ingrid
  • Stof: Brugt sengetøj fra den lokale genbrug
  • Tidsforbrug: en uge
  • Sværhedsgrad: mellem

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.