Etui til blyanter

En gang i mellem syr jeg også ting til manden i huset. Denne gang var det manden selv der kom med et ønske og det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til. Ønsket var et etui til nogle af hans mange tegne-blyanter.

Efter en del søgen fandt jeg frem til en rigtig god vejledning på SineSmeds blog. Hun har også lavet et virkelig flot (og lidt mere avanceret) Geometrisk Etui, som jeg virkelig godt kunne tænke mig at prøve kræfter med.

Vejledningen er godt beskrevet med både tekst og billeder og på få timer var etuiet færdigt. Det var virkelig sjovt og ret nemt at sy. Etuiet har plads til mange blyanter og kan foldes og lukkes med et bånd.

Syfakta:

  • Opskrift: Strikkepindsetui, SineSmed
  • Stof: En gammel dug købt i den lokale genbrug
  • Tidsforbrug: ca 3 timer
  • Sværhedsgrad: nem

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.