Mini-Christina

Mini-Christina er Mini-Strikzillas storesøster. Min søster ønskede sig en strikkedukke til jul, den skulle ligne hende og have en grøn kjole og langt skinnende hår. Mini-Christina er strikket i Heilo og Falk fra Dalegarn, på pinde nr. 2,5. Jeg har brugt lidt restegarn til håret og har sat ind nogle få tråde effektgarn “Madeira Nora” fra Panduro Hobby, for at give håret en skinnende effekt. Kjolen er pyntet med smykkesten, også fra Panduro Hobby.

Christina

Her er Mini-Christina og Christina – de er allerede blevet gode venner 🙂

Mini-Christina og Christina


4 thoughts on “Mini-Christina

  1. 🙂 super flotte dukker. Arne og Carlos kommer på besøg i mit galler d. 16.06 i Faxe, jeg glæder mig endnu mere nu hvor jeg også har set dine dukker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.