Strikzilla går nye veje!

Jeg har, for et øjeblik, skiftet mine strikkepinde ud med hæklenålen. Jeg har hæklet lidt for mange år siden og fik plutselig lyst til at prøve det igen. Jeg kiggede lidt rundt på forskellige blogger og faldt over et smukt hæklet tæppe. Så da var det jo bare at gå i gang med indkøb af garn og hæklenål 🙂 Resultatet blev et stort rundt tæppe i Zpagetti.

Zpagetti_tæppeZpagetti er et meget tykt garn fremstillet af overskudsstof fra tøjindustrien. Garnet varierer både i farve og tykkelse, noget som gør det både sjovt og udfordrende at bruge. Tæppet er hæklet i stangmasker med nål nr. 12. For at få en penere kant på tæppet afsluttede jeg med en omgang krebsemasker.

Zpagetti_tæppe

Hvis du har lyst til at hækle dit eget tæppe, kan du finde opskriften her. Jeg fandt også inspiration og en rigtig god DIY her.


6 thoughts on “Strikzilla går nye veje!

 1. Hej 🙂 Det er simpelthen sådan et flot tæppe 🙂
  Har du mulighed for at skrive hvilke farver (farvekoder), du brugte??
  Mvh Ulla

  1. Hej Ulla 😃

   Mange tak for din søde kommentar. Jeg kan ikke huske hvilke farvekoder jeg brugte, så jeg kan desværre ikke hjælpe dig.

   Håber du finder ud af det!

   /Strikzilla

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.