MadeByMe – strikkeinspiration på højt niveau

MadeByMe
I går lå den nyeste udgave af MadeByMe i min postkasse. MadeByMe er et fantastisk magasin for alle, der er vilde med at strikke. Magasinet består af to dele, et magasin med billeder og inspiration lige fra catwalken, og et opskriftshæfte, så du selv kan strikke de modeller du ser i magasinet. MadeByMe udgives, endnu, ikke i Danmark, men jeg fik jeg købt magasinet direkte fra forlaget. I den nyeste udgave kan du blandt andet læse om Louise Walkers strikkede parykhuer – tjek hendes fantastiske blog ud her. Du kan også læse om de tre svenske søstre, som står bag selskabet House of Dagmar, som designer strik med et nyt og moderne look. Med al den nye inspiration kan det være svært at vælge, hvad man først skal gå i gang med. Jeg har i alle fald fået to nye sweatre på min strikkeliste 🙂Sweater med snoningSweater med v-hals Læs mere om MadeByMe på deres Facebookgruppe.


2 thoughts on “MadeByMe – strikkeinspiration på højt niveau

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.