Hvis du har rigtig god tid og masser af rødt garn

kan du også strikke en ny bil! Bilen er strikket af Lauren Porter, som i øvrigt har en hjemmeside der bestemt er et besøg værd.

Lauren_Porter_Knitted_Ferrari

Til Ferrarien brugte Lauren ca. 19.312 meter garn, hvilket tilsvarer ca. 193 nøgler, eller 9,7 kg, Drops Karisma. Der står ikke noget om, hvor langt tid det tog at strikke bilen, men jeg forestiller mig, at der gik med mere end én aften. Hvis du har lidt mindre tid og ikke så meget rødt garn, er den lille bil nedenunder måske et bedre alternativ. Du kan købe opkriften til den lille bil her.

 Jeg er begyndt at tro, at ALT kan strikkes og jeg er vildt imponeret over, hvad der findes på forskellige strikkeblogger og hjemmesider. Det kan være en rigtig tidsrøver at kigge rundt på de forskellige sider, men jeg synes det er vildt sjovt og bliver inspireret til at prøve og strikke noget andet end strømper og sweatre 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.