Strikk fra Setesdal

Hurra!! Arne og Carlos’ nyeste bog er landet! Jeg fik den den hjem for en lille uges tid siden og gik straks i gang med at finde ud af hvad jeg skulle starte med at strikke. Valget faldt på Bamsen – jeg synes simpelthen den er så sød.
IvarHelt så sød var bamsen ikke da jeg var i gang med at strikke den. Jeg tror nok det er noget af det sværeste jeg har strikket. Men når resultatet bliver godt, er det vel det hele værd!?! Arne og Carlos’ nye bog hedder Strikk fra Setesdal. Den er endnu ikke udkommet i Danmark, men utålmodig som jeg er bestilte jeg den fra Norge. Så vidt jeg ved udkommer bogen i Danmark d. 20. september 🙂 Bogen er, lige som deres andre bøger, helt fantastisk. Denne gang designer de nyt strik med udgangspunkt i Setesdalens kulturarv og mønstre. Her kan du kigge lidt i bogen. Bogen indeholder opskrifter både til nybegynderen og til de øvede strikkere. IvarJeg har strikket bamsen i dobbel tråd Drops Alpaca på pinde nr. 3.


7 thoughts on “Strikk fra Setesdal

  1. Jeg har også kjøpt boken, og elsker den! Bamsen din var søøøt! Jeg tror jeg skal strikke den røde setesdalsgenseren, eller prikkevottene 🙂

    1. Tusen takk 🙂 Den røde og hvite genseren er super fin, den har jeg også tenkt på å strikke. Gleder meg til å se hva du får strikket 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.