Lange, varme sokker

Så er endnu et projekt fra bogen Strik fra Setesdal færdig. De lange, meget lange, sokker var fødselsdagsgave til kæresten, som blev 1 år ældre i sidste uge.
Lange sokkerSokkerne er strikket i PT5 fra Rauma. PT5 er det perfekte sokkegarn; en blanding af varm uld og slidstærk nylon og mange fantastiske farver. Bortset fra en lille garnkrise undervejs (hvorfor bestiller jeg altid lige lidt for lidt garn?) var sokkerne super sjove at strikke. De mange farveskift og forskellige mønstre, gjorde at det var svært at lægge arbejdet væk. Jeg ville hele tiden lige strikke en pinde mere, for at se hvordan sokkerne så ville se ud.
Lange sokkerHar jeg nævnt at jeg er vild med Arne og Carlos?! I den nye bog er der også en opskrift på en lækker sweater, som nu er på mine pinde 🙂


8 thoughts on “Lange, varme sokker

 1. Super flotte sokker! Det er et lille projekt jeg selv vil kaste mig ud i til min kæreste. Så jeg vil gerne høre hvor mange nøgler du endte med at bruge til at strikke det par? Jeg ved godt det er noget tid siden.. 🙂

  1. Hej Laura

   Tusind tak 🙂

   Jeg endte med at bruge 2 nøgler af den blå (572) og 2 nøgler af den okerbrune (516) samt 1 nøgle i hver af de andre farverne. Jeg tror det står i opskriften, at du kun skal bruge 1 nøgle af den okerbrune, det var i alle fald den farve jeg manglede og måtte bestille ekstra. Der bliver lidt rester tilbage af de andre farverne.

   God fornøjelse med sokkestrikningen 🙂

   /Strikzilla

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.