Miss Zombie

Mød min nye ven: Miss Zombie!
ZombieMiss Zombie er strikket efter en opskrift fra Fiona Gobles fantastiske bog: Knit your own Zombie.
Bogen indeholder opskrifter på otte forskellige zombier, du kan blandt andet strikke din egen Frankenstein, Dracula eller Zombie Rock Star. Udover de otte forskellige zombier er der opskrifter på en række forskelligt tilbehør.
Zombie headPå zombiernes hovede, overkrop og underkrop er der syet velcro fast, så de enkelte dele kan tages fra hindanden. Ligeledes er der tryklåse på armene, så de også kan tages af. Det var vildt sjovt at strikke Miss Zombie, men hold da op, hvor var det meget arbejde i at sy de mange dele sammen. Jeg var også lige ved at opgive hele Miss Zombie, da jeg nåede til dekoreringen. Jeg kunne simpelthen ikke finde ud af at brodere skelettet. Men, men, heldigvis er der hjælp at hente og jeg fandt en rigtig fin instruktionsvideo her.

Zombie 2Miss Zombie er strikket i Heilo fra Dalegarn. Øjnene og hattens hvide blomst er fra Panduro.


3 thoughts on “Miss Zombie

  1. Pingback: Strikzilla

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.