Monsterhækling på Tekstil Bog- og Blogdag

I går var jeg til Tekstil Bog- og Blogdag på biblioteket i Nordvest. Du kan se billeder og læse mere om dagen her.
monster_2Jeg var med til en meget sjov og lærerig workshop; Monsterhækling med Maja Hansen. Maja Hansen er forfatteren bag flere hæklebøger, kig forbi hendes blog for at læse mere og se billeder af de mange sjove ting hun hækler. Jeg nåede lige præcis at blive færdig med det lille monster, i løbet af de to timer workshopen varede. Siden jeg ikke har ret meget erfaring med hækling, valgte jeg at starte med det nemmeste monster. Maja havde også nogle lidt mere avancerede opskrifter med, til dem med mere erfaring. Jeg er vild med det lille Frankenstein monster (se billede på Majas blog) og håber jeg kan finde ud af at hækle den! Det lille monster er hæklet i Drops Baby Merino på hæklenål nr. 3.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.