Vanter med åben opslagning

Så er det ved at være koldt udenfor og et par hjemmestrikkede uldvanter passer perfekt i det kolde vejr. Vanter med åben opslagning Jeg har strikket vanterne med åben opslagning i stedet for almindelig rib, som der stod i opskriften. Åben opslagning er en super sjov teknik og en anderledes måde at slå op og strikke kanter, se instruktion her hvis du har lyst til at lære, hvordan du strikker åben opslagning. Mine vanter er strikket i rester af Drops Karisma og skulle egentlig kun være hvide og grønne. Desværre havde jeg ikke nok af det grønne garn, så den højre vante fik rød tommel og topp. Opskriften fandt jeg i bogen Strikking ; Gammel teknikk i ny design, som er en fin begynder strikkebog, med enkle opskrifter og gode forklaringer. Du kan også finde grundopskrift til vanter her.


2 thoughts on “Vanter med åben opslagning

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.