Hæklet tæppe i Drops Paris

Søsteren ønskede sig et hæklet tæppe i samme stil som mit Zpagetti-tæppe. Jeg faldt over denne sjove opskrift fra Garnstudio og fik søsteren til at vælge hvilke farver tæppet skulle have.

Hæklet tæppe

Noget af det jeg synes er sjovt med at strikke/hækle ting på bestilling er, at modtageren ofte vælger nogle helt andre farver end jeg selv ville have valgt. Jeg tror ikke jeg selv ville have valgt disse farver, men synes de passer helt perfekt sammen i dette tæppe. Tæppet er hæklet efter farvemønster fra Garnstudios opskrift, men jeg har fulgt samme fremgangsmåde som til mit eget Zpagetti-tæppe. Jeg har brugt 3 tråde Drops Paris og hæklenål nr. 8, totalt gik der med næsten 1 kg. garn.

Så nu har jeg hæklet et tæppe i Zpagetti og et tæppe i Drops Paris og det er tid til en lille evaluering; hvad er bedst, Zpagetti eller Drops Paris? Jeg ville helt klart vælge Drops Paris igen, hvis jeg skulle hækle et nyt tæppe. Jeg synes det var nemmere at arbejde med og det gav et mere jævnt resultat. Derudover giver det mulighed for at blande farverne når man bruger Drops Paris, og jeg synes striberne med blandede farver er en meget fin detalje og giver tæppet et anderledes udtryk.

Hæklet tæppe 2


6 thoughts on “Hæklet tæppe i Drops Paris

 1. Hej. Min gamle mormor på 90 år vil gerne hækle et tæppe til vores efternøler. Jeg er vild med det zpagetti tæppe du har hæklet, men det er desværre for tungt og hårdt for hende at arbejde med. Nu ser jeg så dette flotte, hæklede tæppe i Drops Paris og mit spørgsmål er nu, om dette er ligeså tungt og hårdt at arbejde med, som Zpagetti tæppet? Ydermere, hvor stort er tæppet i diameter og hvad er der materialer for i kr? Vh Pia

 2. Hej Pia

  Tak for din søde kommentar og hvor er det hyggeligt, at din mormor vil hækle 🙂

  Jeg synes helt klart Drops Paris er nemmere, at arbejde med, men tæppet var alligvel ret tungt til sidst. Der går med nesten 1 kg garn til tæppet og det er lidt tungt og stort at sidde og arbejde med.

  Hvis du klikker ind på opskriften her kan du finde forhandlere af garnet, de oplyser priser fra 216,- kr. Hvis du følger opskriften måler tæppet ca. 80 cm i diameter, men det kan jo selvfølgelig gøres større eller mindre.

  Jeg håber I kommer i land med tæppet 🙂 Vend endelig tilbage, hvis du har flere spørgsmål.

  /Strikzilla

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.