Er der ikke et sted, hvor du kan sælge dine strikketing?

Spurgte kæresten, da jeg stolt viste frem mit nyeste strikkeprojekt. Måske er han bange for, at vores lejlighed ender med at være fyldt med strikkedukker, strikkede sofapuder og andre strikkede genstande. Jeg synes ikke vi har mange strikketing, men kan alligevel godt forstå hans frygt – specielt efter at have set dette billede:

http://www.pinterest.com/pin/68891069273816633/

Heldigvis findes der allerede flere hjemmesider, hvor man kan sælge (eller købe) håndlavede produkter. Den danske version hedder amio og her kan du købe eller sælge håndlavede ting i alle kategorier. Det er gratis at oprette en butik på amio, men når du sælger en vare skal du betale markedsføringsbidrag og provision til Amio. I 2009 blev den norske hjemmeside epla startet. Lige som på amio, er det gratis at oprette en butik og de første 10 produkter du lægger ud er gratis, helt til du sælger en vare. Derudover har epla nogle forskellige abonnementer, læs mere om det her. Ønsker du at handle på en af hjemmesiderne kan du, afhænigt af den enkelte butik, betale med PayPal, bankoverførsel, girokort eller betaling ved afhentning. Hvad kan man så finde på hjemmesiderne? Et hurtigt kig i dag og jeg fandt blandt andet disse to skønne sweatere.

http://www.amioamio.com/da/produkt/122300/
http://www.amioamio.com/da/produkt/122300/
Håndstrikket barnegenser m_lue
https://epla.no/handlaget/produkter/542981/

Derudover findes der alt fra strømper til strikket interiør. Mange strikker også på bestilling, så hvis du finder noget du godt kan lide, kan du selv bestemme størrelse og farver – det er da smart! Jeg må ærligt indrømme, at jeg bliver vildt fristet af de mange fine strikketing, man kan købe der inde og kunne godt finde på at købe noget som jeg ikke selv kan (eller ikke gider) strikke. Jeg har også overvejet at oprette en butik, enten på den norske eller på den danske hjemmeside. Man bliver bestemt ikke rig af at sælge sine strikketing (med mindre man hedder Arne eller Carlos), men det ville da være rart at tjene lidt penge på sin hobby 🙂

Har du erfaring med at købe eller sælge hjemmelavet strik fra epla eller amio?


2 thoughts on “Er der ikke et sted, hvor du kan sælge dine strikketing?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.