Strikkebukser

Har du en gammel strikkesweater du ikke længere bruger? Så har Stephen West en god idé til, hvordan du kan bruge den:

Strikkebukse 2

Stephen West er oprindelig fra USA, bor nu i Amsterdam og underviser ofte på workshops både i USA og Europa. Han designer sine egne opskrifter og designer også for Malabrigo Yarns og knitty.com. Du kan læse mere om Stephen West på hans hjemmeside: westknis.

Og hvad er der så med de bukser? Stephen skriver, at han synes din røv fortjener at være lige så varm som din overkrop og han har derfor syet bukser ud af gamle strikkesweatere. Jeg synes idéen er god og mange af bukserne er supersjove, men er alligevel usikker på, om det liiige er min stil (hvis jeg overhovedet har sådan en). Dog synes jeg idéen er så sjov, at det ikke er helt utænkeligt, at jeg syr mig et par bukser på et eller andet tidspunkt. Hvis du har lyst til at sy dine egne bukser, kan du kigge forbi Stephens blog. Her har han lagt ud en meget detaljeret (og sjov) step by step guide, der viser hvordan du kan sy dine helt egne strikkebukser.

Strikkebukse 3


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.