Magnettavle – gør mønsterstrikning lidt nemmere :)

Kender du udfordringen med at strikke indviklede mønstre, hvor det er (næsten) umuligt at følge med i, hvor langt du er kommet? Jeg har tidligere brugt forskellige metoder til at holde styr på hvor jeg er; strege over efterhånden som jeg er færdig med en mønsterrække (upraktisk hvis mønstret skal genbruges), folde papiret ind så det jeg har strikket “gemmes” (igen upraktisk hvis mønstret skal genbruges), sætte små prikker og streger osv… Jeg gik derfor ud på en desperat internetjagt for at finde et eller andet, som kunne hjælpe mig med min mønsterstrikning. Og dette er hvad jeg fandt:
MagnettavleMagnetplade, mønsterplade, magnettavle – kært barn har mange navne og jeg kan ikke forstå jeg ikke har købt den før! Jeg kiggede rigtig længe rundt på nettet, før jeg fandt den helt rigtige. Jeg ville gerne have en der var pæn at se på, stor nok til A4 mønstre, ekstra mappe til opbevaring af mønstre og en magnetlinial til at markere hvor i mønsteret jeg er kommet.

Jeg fandt til sidst den helt perfekte hos Fandango. Dagen efter jeg bestilte den, lå den i min postkasse – det er god service! Nu er magnettavlen afprøvet og  jeg er vild med den, det er nemt at holde styr på hvor langt jeg er kommet og mønstret kan genbruges fordi det ikke er fyldt med streger. Det eneste der trækker en lille smule ned, er at ydersiderne er lidt for shiny for min smag. Ellers kan jeg varmt anbefale magnettavlen 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.