Babylykke og babysweater

De næste mange indlæg kommer til at handle om strikket babytøj (så er du advaret, hvis du ikke er til sådan noget). Årsagen til det skiftende fokus er en lille pige inde i min mave. Vi venter spændt på den lille piges ankomst til september og jeg er allerede godt i gang med at strikke babytøj.

Onion Sweater

Først ud var denne sweater, som jeg så udstillet hos Sommerfuglen. Sommerfuglen er forresten en af mine favorit strikkebutikker i København, og jeg kan varmt anbefale at man kigger forbi, hvis man er på de kanter.

Sweateren er strikket efter en opskrift fra Onion Knit. Opskriften er rigtig nem at følge og er med raglanfelling, som jo ikke er helt dumt, når man ikke synes montering er det aller sjoveste. Jeg har strikket sweateren i den mindste størrelse, 1 år.

Sweateren er strikket på pinde 4.5 og jeg har brugt Fino Organic Wool+Nettles garn. Garnet består af 70% økologisk uld + 30% nældefibre og er en sand fornøjelse at strikke med. Se alle de fine farger garnet findes i her.

Jeg havde lidt garn tilbage da jeg var færdig med sweateren og det blev brugt til denne søde, lille hue.

Onion sweater og hue af restegarn

Huen er strikket efter en opskrift fra Sandnes Garns hefte nr. 1313 – Enkel Strik.


4 thoughts on “Babylykke og babysweater

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.