Teddy bear og Bikubetæppe

Jeg har længe kigget efter en opskrift på en strikket bamse og valget faldt til sidst på The teddy bear that saved me. Bamsen er super sød, enkel og lige som jeg ønskede.

Teddy bear

Opskriften er designet af Gregory Patrick, manden bag bloggen Mad Man Knitting. Hvis du ikke kender bloggen vil jeg varmt anbefale, at du kigger forbi. Gregory har en interessant historie og lever nu af at strikke og sælge bamser. Han har også udgivet et par opskrifter, hvis du hellere vil strikke bamsen selv.

Jeg har brugt et relativt tykt uldgarn til min bamse, Peruvian Highland Wool, og den er fyldt med uld fra Panduro.

Tæppet bamsen sidder på har jeg strikket efter en opskrift fra Sandnes Garn, hefte 1313 Enkel Strik. Jeg har brugt Drops Eskimo. Tæppet er meget tykt og jeg forestiller mig, at det er perfekt som legetæppe.Bikubetæppe


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.