Strikkepose

Nu skal denne blog jo ikke kun handle om strik til den lille pige i min mave, selv om hun selvfølgelig fylder meget for tiden. Jeg strikker stadig tøj i voksenstørrelse og bruger stadig en del tid på at læse andre strikke- og håndarbejdsblogger. For et stykke tid siden faldt jeg over en blog, som havde et indlæg om strikkeposer – besøg bloggen her hvis du vil læse mere.

StrikkeposeJeg var vild med idéen og ønskede mig straks en strikkepose, dog var jeg ikke vild med udvalget jeg fandt på nett. Heldigvis er min mor ret god til sådan noget med en symaskine og hun fik hurtigt lavet denne skønne strikkepose til mig 🙂

Kort fortalt er strikkeposen en lille pose med 2, eller flere, huller. Tanken er, at du kan have dit garn i posen og derved undgå at tråderne vikler sig ind i hindanden, når du strikker med flere farver. Derudover kan posen selvfølgelig også bruges til opbevaring af pinde, opskrift , maskemarkører osv.

Her bruger jeg min strikkepose til at holde styr på garnet i mønsterdelen af et Marius-ærme (mere om ærmet og den tilhørende jakke kommer meget snart).

Hvis du ikke har mod på at sy din egen strikkepose, kan de selvføgelig også bestilles på nettet, fx her og her


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.