Fars lille football

Kæresten er ret vild med amerikansk fodbold og jeg er ret vild med strikning. Endelig fandt jeg ud af, hvordan de to ting kan kombineres på den smukkeste måde:

football

Hver søndag aften fra september til januar er jeg tvangsindlagt på sofaen for at se amerikansk fodbold med kæresten. Somme tider er det faktisk lidt spændende, men ofte har jeg kun et halvt øje på mændene i tights og bruger ellers tiden på fx at finde nye strikkeopskrifter. Måske var det netop en søndag aften jeg fandt opskriften på soveposen og huen, som forvandler vores datter til en mini fodbold. Jeg faldt for det søde og sjove ved opskriften og ønskede også at strikke noget andet end de klassiske lyserøde babyting. Idéen er, selvfølgelig, amerikansk og opskriften kan købes lige her.

Jeg har strikket huen og soveposen i Drops Eskimo på pinde nr. 15.0. Soveposen er allerede for lille (og er vel egentlig heller ikke særlig anvendelig), men jeg er ret vild med huen og tænker, at den godt kan bruges når det bliver lidt koldere.

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.