Marius, Marius, Marius

Gode gamle ven! Så er enda en Marius kommet af pinderne, denne gang en sød selekjole til en lille pige, der fyldte 1 år for et par uger siden.
marius_selekjoleJeg bliver vidst aldrig træt af Mariusmønstret og jeg er bestemt ikke den eneste. I den nyeste bog, Marius Inspirasjon, er der masser af forskellige opskrifter og der er flere hundrede billeder fra strikkere der har taget Mariusmønstret til sig.

Bogen viser hvordan man kan bruge mønstret på den tradionelle måde til en sweater i farverne blå, hvid og rød og der er eksempler på helt andre farvevalg og modeller man kan strikke. Du kan også finde historien om, og opskrifter med, andre gamle klassikere, fx. Fana og Setesdal.

Helt klart en gedigen inspirationskilde for alle os der elsker norsk strik! Du kan læse mere og bladre i bogen her.

marius_selekjole_detail

Jeg har strikket kjolen i Smart fra Sandnes garn. Smart er et garn der passer godt til barnetøj, da det holder godt og kan vaskes i maskinen. Kjolen er relativt nem at strikke og der er minimalt med monteringsarbejde – den kunne vidst godt blive en klassiker på Strikzillas strikkepinde!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.