Husker du Titten Tei?

Labbetuss og Tøfflus? Og er du lige vild med dem som jeg er? Så kan jeg varmt anbefale strikkebogen Lag favorittfigurene fra Barne-TV. Bogen indeholder opskrifter, så du kan genskabe de gamle favoritter. Derudover er der opskrifter på nyere Barne-TV figurer, de fleste totalt ukendte for mig.

kuraff_1Selv om jeg ikke kendte Kuraffen, faldt jeg for dens charme og søde væsen og den blev den første favorit på hæklenålen. Kuraffen er, som navnet meget sigende fortæller, en blanding af en ku og en giraf. Han er vist nok en meget kendt figur fra Barne-TV og rygterne siger, at han godt kan lide at spille gitar. Min Kuraff kan dog bedst lide at sidde i græsset og nyde solen og blomsterne.

kuraff_3

 

Kuraffen er hæklet i Lerke fra Dalegarn på hæklenål nr. 3,5 og var, til tider, lidt svær at lave. Opskriften er detaljeret, men alligevel lidt svær at forstå nogle stede. Derudover er der en masse monteringsarbejde, da den hækles i ti dele som syes sammen til sidst.

Hvis du har set den norske serie Lilyhammer (og hvis du ikke har, kan den også varmt anbefales) kan du måske huske Fantorangen!?! Den optræder i et enkelt afsnit i serien og opskriften på denne kan du også finde i bogen.

Solskinshilsen fra Kuraffen og Strikzilla 🙂


2 thoughts on “Husker du Titten Tei?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.