Hæklet babylegetøj

Som tidligere nævnt er babyen vild med bolde og jeg har derfor hæklet en lille (meget lille) amerikansk fodbold til hende. Opskriften fandt jeg her, jeg valgte dog at hækle bolden i stedet for at strikke den. Inde i bolden er der en lille klokke inde i sådan en plastic-dims du finder i Kinderæg.

football (1)

Jeg har også hæklet et betræk til en vandflaske, som er fyldt med tørrede bønner og lidt ris. Babyen synes sådan en flaske er vildt sjov, dog var hun ikke lige begejstret for det hæklede betræk… Flasken er hæklet efter mit eget hovede og jeg var glad (og overrasket) da det viste sig, at det passede perfekt! Bunden hæklede jeg for sig og syede den fast mens betrækket var på flasken. Og med flasken er også de sidste rester fra Kuraffen opbrugt 🙂

flaske


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.