Juletræ

Så er der snart jul igen og jeg er i fuld gang med at strikke og hækle julepynt og julegaver.

SAMSUNG CSC

Dette søde, lille juletræ har jeg hæklet i Baby Eco Uld fra Marks and Kattens. Opskriften fandt jeg her. Juletræet laves i to dele, som hækles sammen med en række fastmasker. Træet fyldes med lidt vat og man kan pynte det med perler eller hvad man nu synes hører hjemme på et hæklet juletræ.

Jeg håber jeg når at hækle flere af disse juletræer – jeg synes de er super søde 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.