Hue i rib

Kalenderen siger godt nok, at vi nu er langt inde i foråret. Vejret er dog ikke helt enig og jeg bruger stadig hue om morgenen på vej til arbejdet. Derfor er det jo heldigt, at huer er nemme at strikke og denne var ekstra nem!

SAMSUNG CSC

Huen var oprindelig tænkt som en sweater til mini og det var min søde mor, som var startet på den. Det viste sig dog, at sweateren var for lille til mini (som efterhånden har en mave på størrelse med en lille bowlingkule), men den passede perfekt som hue til mig 🙂

Huen er strikket i Sisu fra Sandnes garn på pinde nr. 3.5.


2 thoughts on “Hue i rib

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.