Et nyt medlem til strikkedukkefamilien

Sig hej til strikkeonkel Dag Olav. Han kom til verden for en måneds tid siden og er nu trygt ankommet til Oslo og til sin lille veninde.

SAMSUNG CSC

Det er lang tid siden, jeg sidst strikkede en af de små dukker og det var så hyggeligt at finde Strikkedukker-bogen frem igen. Jeg er vild med bogen og vild med de skønne dukker.

SAMSUNG CSC

Strikkeonkel er en ivrig fotograf og jeg ville derfor meget gerne lave et lille kamera til ham. Jeg ledte længe efter en opskrift på et lille strikket eller hæklet kamera, men syntes ikke jeg fandt noget jeg kunne bruge. Derfor tog jeg garn og hæklenål frem og freestylede det lille kamera. Jeg er meget tilfreds med resultatet – det blev ligesom jeg gerne ville have det.

Strikkeonkel er strikket på pinde nr. 3.0, i Falk og Heilo fra Dale garn.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.