Olaf – den skønne snemand

Mikro-Strikzilla er ret vild med Olaf. Hun har en Olaf-kjole som hun gerne gik i døgnet rundt og hun elsker at se Olaf i fjernsynet. Mikroen fyldte to år i mandags (hurra, hurra) og det var derfor oplagt at hækle en lille Olaf til hende. Efter lidt søgning fandt jeg en god og detaljeret opskrift og gik glad i gang med nål og garn. Resultatet blev intet mindre end fantastisk (hvis jeg selv skal sige det).

olaf

Olaf er hæklet i Sisu fra Sandnesgarn på nål nr. 2.5. Det sorte, orange og brune garn er nogle små rester. Opskriften er godt beskrevet med tekst og billeder og det var kun monteringen der bød på lidt udfordringer. Det er altså bare svært at få en masse små dele til at passe sammen – jeg tror aldrig jeg bliver vild med det. Men det skal jo til og som regel ender det også med at blive et okay resultat.

Jeg var meget usikker på, hvordan jeg skulle lave Olafs ærme og hår, i opskriften er der brugt ståltråd med garn rundt – men det anbefales ikke hvis Olaf skal være en kramme/legebamse. Jeg endte derfor med at hækle ærmerne og håret, i skrivende stund kan jeg ikke lige huske hvordan jeg gjorde det, men synes det fungerer meget fint.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.