Glade julestrik

Julen nærmer sig med hastige skridt. Jeg har strikket og hæklet på højtryk for at få disse to nissebørn færdige til d. 1. december.

Nissebørn.JPG

De søde nissebørn skal være en del af Mikro-Strikzillas julekalender og tanken var, at hun skulle få en dukke d. 1. og et nyt stykke tøj de kommende dage. Udover dukkerne og tøjet har jeg strikket et teppe til hver dukke og er kommet op på gaver til de første 16 dage. Måske når jeg at strikke lidt mere tøj og ellers må vi jo bare finde på noget helt andet.

nisseborn_taepper

Nisserne er lavet efter en opskrift fra Sandnes Garn og opskriften ligger gratis lige her i november måned, ellers kan den findes i hæftet Tema 49 Jul. Jeg har hæklet nisserne i Mandarin Petit fra Sandens Garn. Tøjet og tæppet er strikket i div. restegarn, blandt andet Sisu og Babyull Lanett.

Jeg er vild med de søde små nissebørn og glæder mig som et lille barn til at se om Mikroen også kan lide dem 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.