Julehuer til den lille

For tiden er jeg i fuld gang med at hækle og strikke julegaver, derfor kan jeg, af naturlige grunde ikke skrive så meget her på bloggen om hvad jeg laver. I stedet tænkte jeg at jeg ville dele lidt inspiration til de sødeste små julehuer, se bare her:

Rensdyrhuen kan købes (færdighæklet) her. Den findes i størrelser fra 0-6 måneder og op til 3 år. Hvis du hellere vil hækle din egen hue, har Garnstudio en fin gratis opskrift her. Jeg tænker at min lille pige ville være ret vild med denne hue.

Juletræhuen kan du købe opskrift på her. Den findes i størrelser fra 0-3 måneder og op til 3 år. Jeg er vild med idéen og tænker at den er meget sød til de helt små babyer.

Den mere traditionelle røde hue kan du købe strikkekit til her. Kittet indeholder garn, pelskvast og opskrift og findes i størrelse fra 0-3 måneder og op til 3/4 år. Dette er nok min favorit af de tre huer og jeg tror også mikroen ville kunne lide den.

Jeg har ikke selv strikket/hæklet nogen af disse huer, men de kunne godt stå på min liste til næste jul. Noget siger mig, at jeg ikke når det i år 🙂

 


3 thoughts on “Julehuer til den lille

 1. Hej. Jeg vil meget gerne købe den opskrift med baby juletræs huen .
  Vh Dorthe Zuschlag

  1. Hej Dorthe
   Jeg kan se at opskriften desværre ikke længere sælges der hvor jeg fandt den.

   Jeg håber du finder en anden opskrift 🙂

   /Strikzilla

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.