Strikkedagbog

Jeg fik en lækker strikkedagbog i julegave og jeg elsker den! Bogen indeholder en ny opskrift hver måned, der er plads til egne notater og en tabel for hver måned, hvor man kan notere hvad man har strikket, antal garnnøgler man har brugt og meget mere.

gyldendals-strikkedagbok_fotokreditering-gyldendal-1

Selv om jeg skriver en del her på bloggen har jeg længe ønsket mig noget, der gør det nemmere for mig at huske hvilket garn jeg har brugt, pindestørrelse og alt det andet man nemt glemmer. Jeg  strikker stort set altid efter opskrifter, men jeg laver tit nogle ændringer, som jeg desværre ikke altid får noteret. Men det gør jeg nu! Jeg har også et mål om at få lavet nogle egne design og så er det jo super smart med en dagbog, hvor man kan notere idéer, prøvelapper (ja, det skal jeg altså også i gang med igen) og så videre.

Opskriftene i bogen er både til dame og børn samt en enkelt herresweater. Som altid får jeg mest lyst til at strikke noget til mikroen og kjolen fra marts måned er også sat på min strikkeliste. Derudover er jeg ret vild med cardiganen fra august måned, den har det smukkeste mønster og jeg tænker den ville være rigtig fin i nogle grå eller blå farver.

Bogen findes, så vidt jeg ved, kun på norsk. Du kan læse mere om og kigge i bogen her.


One thought on “Strikkedagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.