Monsterbukseshorts

Jeg har flere gange overvejet at strikke Monsterbuksen, som var meget populær i strikkeverden for en del år siden. Jeg tror frygten for at strikke bukser, som jo blandt andet indebærer nogle vendinger for at få buksen højere bagtil, har afholdt mig fra at gå i gang. Men nogle gange skal man jo udfordre sig selv og et par uger inden jul gik jeg glad i gang.

Monsterbukse.JPG

Tanken var jo at det skulle blive et par bukser, men den opmærksomme læser, har måske set, at min udgave er en shorts. Forklaringen på dette er simpel; da jeg var færdig med den øverste del og starten af benene, ville jeg prøve den på Mikroen for at se om den passede. Det gjorde den og jeg syntes faktisk at den var vildt sød som den var, altså uden lange ben. Så efter lidt tænke tid besluttede jeg mig for at afslutte bukserne før tid og min egen udgave af Monsterbuksen, Monsterbukseshortsen, var født!

Bukserne var meget nemmere at strikke, end jeg havde forestillet mig. Vendingerne blev måske ikke de smukkeste, men de var nemme at gå til og og bortset fra et par meget små huller, er bukserne som de skal være. Og det er nok ikke sidste gang jeg strikker et par bukser.

Monsterbukseshortsen er strikket på pinde 2.5 og 3.0 i Sisu fra Sandnes Garn.

Hvis du vil strikke din egen udgave af bukserne, eller en shorts, finder du opskriften her.


2 thoughts on “Monsterbukseshorts

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.