Ugle-hue

I mine garnkasser havde jeg ret meget Eskimo garn. Det er et dejligt tykt garn, som hurtigt kan omdannes til færdige projekter. På Garnstudios hjemmeside er det nemt og overskueligt at finde opskrifter der passer til deres garner. Jeg søgte derfor på Eskimo-garnet og fandt opskriften på denne skønne ugle-hue.

imag0787

Jeg er fuldstændig vild med huen, mikroen er noget mere skeptisk, men det er hun til alt der er nyt. Måske lærer hun at elske den før vinteren er over 🙂 Mikroen kan, for tiden, hellere ikke så godt lide at vi tager billeder af hende. Jeg lovede hende at jeg ville lægge kameraet væk, hvis hun bare ville smile én gang mere. Så her får I lige mikroens bedste smil:

imag0790

Huen blev færdig i løbet af et par aftener. Sådan er det med tykt garn og tykke pinde (str. 7.0). I opskriften skulle både øjne og neb strikkes, jeg valgte dog at hækle øjnene, da jeg synes det giver det smukkeste resultat.

Og garnlageret er nu 90 g mindre 🙂


One thought on “Ugle-hue

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.