Strikzillas restegarnprojekt #2

Så er februar måned ved at være forbi og det er tid til status på restegarnprojektet. Jeg har strikket:

 

I alt er der forsvundet 570 g fra lageret og jeg har 2875 g tilbage. Nederdelen er helt klart den store garnsluger, ca. 300 g gik der med til den. Ellers er det jo mest småting jeg har produceret, så den totale mængde færdigproduceret garn er (desværre) ikke så stor.

Min idéliste for marts måned minder meget om den første jeg lavede. Et par punkter er slettet, enten fordi det er færdigt (dukketøj), eller fordi jeg alligvel ikke syntes det skulle laves (hønsestrik).

 • Hæklede dyr (jeg har i alle fald garn til en rigtig sød dinosaur)
 • Tøj til Mikroen
 • Lampeskærm
 • Karklude
 • PKnit tipsede om strikkede vatrondeller og jeg har fundet en fin opskrift her. Jeg kan godt lide tanken om hjemmelavede vatrondeller, det eneste minus er at jeg nok skal lave rigtig mange, eller vaske rigtig ofte, for at dække mit forbrug.
 • Glasflaske fyldt med restegarn (flasken er snart fuld og jeg synes det er ved at være rigtig så fin)
 • Huer til Røde Kors (indleveringsfristen er d. 1. juli og jeg vil gerne aflevere mere end 7 huer).
 • Her er der mange gode idéer (blandt andet halskæden/armbåndet, som jeg allerede har strikket to af).
 • Måske skulle jeg også give mig i kast med noget oldemorfirkanter-hækleri. Jeg tror bare ikke jeg gidder monteringen….

Jeg synes listen for marts måned er god og jeg arbejder glad videre med mit lille projekt.

 


7 thoughts on “Strikzillas restegarnprojekt #2

     1. Ok. dejligt enkelt. Men jeg tror ikke jeg har den “knap” i det tema jeg har. Øv. Det er ellers ret smart med sådan nogen lister. 🙂 Måske jeg skulle låne din ide 🙂

      1. Ja, det er dejlig enkelt. Men man kan vel også lave nogle bullets selv på en eller anden måde.

       Og du er meget velkommen til at låne min idé 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.