Strikzillas restegarnprojekt #4

April måned er forbi og der er tid til nok en status på restegarnprojektet. I april har jeg lavet:

  • Den hæklede blomst færdig (der kommer et indlæg ganske snart)
  • to karklude
  • 1 1/2 puder. Begge er færdigstrikket, men den ene mangler montering. (Når den sidste er færdigmonteret kommer der også et indlæg om dem).
  • to hårbånd til mikroen
  • to strikkede muffins (begge blev totalt mislykkede)

Alt i alt en produktiv måned og jeg kan se at jeg er lidt bagud med opdatering af de enkelte projekter her på bloggen. Jeg har nu 2325 gram tilbage i kurven og begynder at ane en slutning på projektet. Jeg glæder mig så meget til igen at kunne købe garn! Og jeg har lovet mig selv, at jeg aldrig nogensinde igen skal opbygge et lige så stort garnlager…

Listen for maj måned er kort, meget kort, jeg er nemlig gået i gang med at hækle et tæppe i bedstemorruder/oldemorfirkanter (kært barn har mange navne). Så indtil videre er tæppet det eneste jeg har på min liste. Jeg har hæklet fire firkanter og tænker jeg skal bruge i alt 80 stk. eller måske flere.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.