Blomst med personlighed

“Den har personlighed” sa manden da den hæklede blomst var færdig. Og det kan jeg vist kun give ham ret i.

Little_happy_flower.JPG

Tanken var, at alle bladene skulle være lyserøde, desværre var der ikke nok garn, så der blev improviseret med lyst- og mørkegråt. I sidste ende er jeg nogenlunde tilfreds med blomsten, men direkte flot er den måske ikke!?! Mikroen er dog meget glad for blomsten og den står pent placeret på hendes værelse 🙂

Blomsten er hæklet efter denne opskrift og jeg har brugt Baby Eco Uld. Blomsten er fyldt meget godt op med fyldevat, og jeg har sat en blomsterpinde i den nederste del af stilken så stilken holdes stiv.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.