Dørskilt/navneskilt med broderi

Jeg har længe tænkt, at vi skulle have et navneskilt på vores dør – og nu har vi det!

SAMSUNG CSC

For lang tid siden fik jeg en idé om at jeg gerne ville brodere lidt. Det gik jeg så i gang med, men fandt hurtigt ud af, at det var ualmindelig kedeligt. Så jeg stoppede hurtigt. Dog hader jeg at have ufærdige projekter liggende, så for nogle uger siden, tænkte jeg, at jeg ville give det en chance mere. Det var stadig kedeligt, men jeg kom igennem. Og er faktisk ret glad for resultatet.

Selve billedet er et broderi-kit fra Permin og jeg ved ikke om det stadig findes i butikkerne. Bogstaverne har jeg broderet på efter dette billede.

Og ca. sådan her vil det se ud, når billedet er hængt op.

SAMSUNG CSC

Velkommen til familien Tønnesen Kjærsgaard-Rasmussen 🙂


One thought on “Dørskilt/navneskilt med broderi

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.