Broderi

Jeg har længe ville gå i gang med at brodere. Det startede med, at jeg havde en t-shirt med et lille hul i og tænkte at det må kunne fikses med en lille broderet blomst. Jeg har tidligere broderet lidt med korssting, blandt andet vort navne-dørskilt og et billede til min mor, men ellers er der ikke ofte jeg har broderinålen framme. Jeg havde derfor brug for at øve lidt – og det har jeg nu gjort. Resultatet blev denne nålepude med tre smukke blomster.

Nålepudens blomster er inspireret af gammelt svensk broderi. Materialer til nålepuden kommer fra fingerfärda, en svensk hjemmeside med masser af flotte broderi-kits.

Det var meget sværere at brodere end jeg lige havde tænkt. Og her var mønstret enda tegnet op på stoffet og der fulgte en vejledning med. Jeg kan godt se en del skønhedsfejl, specielt på den blå blomsten (som jeg startede med), men i sidste ende er jeg ret tilfreds.

Jeg har også øvet en broderet blomst på en af Alvildes t-shirts, den mangler lige lidt strygning og vliseline før den er helt klar, men så kommer der også et indlæg om den. Jeg føler jeg har øvet nok, så nu tør jeg godt give mig i kast med en broderet blomst på min egen t-shirt 🙂


One thought on “Broderi

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.