Verdens stærkeste pige

hedder Pippi og har en veldig sej strikket sweater. Pippi har længe været mikroens favorit og hun havde i forvejen et meget fint Pippi-kostume. Derfor syntes jeg det var oplagt at strikke Pippis vintersweater. Sweateren har faktisk været færdig siden i sommers men er, af gode grunde, først nu taget i brug.

pippi_genser

Opskriften på sweateren er fra bogen Strikk smått. Den er strikket frem og tilbage i et for- og et rygstykke og er syet sammen til sidst. Skulle jeg strikke sweateren igen, ville jeg nok vælge at strikke rundt og dele op ved ærmegabet. Sådan kan man jo altid blive klogere.

pippi_genser_2

Sweateren er strikket i Smart fra Sandnes garn. Godt og holdbart uldgarn, som kan maskinvaskes. Jeg har brugt pinde nr. 3,5 (3.0 til vrangbord) og strikket i str. 4 år. Mikroen er lige fyldt 3 år og sweateren er en lille smule stor, så den kan forhåbentlig også bruges næste år.

pippi_genser_3

Tak til manden for de fine billeder 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.