Min nye hobby: HAMA perler

Jeg fik en åbenbaring i weekenden! Jeg fik virkelig øjnene op for hvor fantastiske Hama perler kan være. Mikroen har det sidste stykke tid gået meget op i at lægge perleplader, både i børnahaven og her hjemme. Og jeg har selvfølgelig leget med.

Men det var først da jeg fandt ud af, at man kan lave figurer OG 3D-figurer, at jeg for alvor gik i gang. Så det har vi brugt det meste af weekenden på. Totalt hyggeligt 🙂 Her er et lille udpluk af vores resultater:

Jack Skellington! Han er vist med i en film som jeg hverken kender eller har set. Men i perler ser han nu meget sød ud. Skabelon findes her.

SAMSUNG CSC

Gode gamle Pluto! Denne har vi lavet sammen. Under min kyndige vejledning (diktering) var mikroen faktisk selv i stand til at lægge perlerne de rigtige steder.

SAMSUNG CSC

Da vi nåede til Anders And var Mikroen træt af perlerne (det var jeg ikke) så den fik jeg selv lov til at lave.

SAMSUNG CSC

Og disse har Mikroen helt selv designet og lavet, nogle af dem i weekenden og nogle af dem tidligere.

SAMSUNG CSC


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.